בואו ללמוד את עולם הגרפיקה של המחר
תאריך פתיחה:

שירות הייעוץ נסמך על ניסיון מצטבר של עבודה

משותפת עם סטודנטים ובוגרים.

על מנת שיועץ יחזור אליך, אנא מלא את הפרטים הבאים:

הריני לאשר קבלת עדכונים באמצעות מסרון לנייד, לדוא"ל ודיוור ישיר

שמור מקום בקורס

אנו מקפידים על קבוצות לימוד קטנות המאשרות דינמיקת
דיון מפרה ויחס אישי המעצים את חווית הלימוד.

אנו מקפידים על קבוצות לימוד קטנות המאשרות דינמיקת
דיון מפרה ויחס אישי המעצים את חווית הלימוד

קדימה, בוא נתחיל עם השלב הראשון של הרישום:

הרשמה לקורס

שירות הייעוץ נסמך על ניסיון מצטבר של משותפת עם סטודנטים ובוגרים.
הרשמה
בוקר
ערב
יום ו
קראתי ואני מסכים/ה לתרנון של היחידה ללימודי תעודה והמשך, הקריה האקדמית אונו

צור קשר

נא השאר פרטים ונחזור אליך

בואו ללמוד את עולם הגרפיקה של המחר

בעולם השיווק ידוע כי אם רוצים להעביר מסר, אשר ילכוד את תשומת הלב של הקונה הפוטנציאלי, ויגרום לו לבחור ולהתעכב דווקא על המסר שלך מבין שפע המסרים בהם הוא כצרכן מוצף, חשוב לשלב בו גם אלמנטים גרפיים ויזואליים. היכולת לעצב מוצרי שיווק גראפיים הייתה חשובה וקריטית מאז ומעולם בתחום השיווק והפרסום, והיא כיום נמצאת במגמת התפתחות ושינוי עם המעבר לערוצי השיווק הדיגיטליים.

התפתחות בעולם הגרפיקה

עם המעבר של מרבית הצרכנים לזירה הדיגיטאלית נוצר צורך בשינוי, התעדכנות והתפתחות בכל תחום הגרפיקה. אם בעבר תחום זה כלל שלבי עבודה רבים אשר בוצעו באופן ידני, ללא סיוע ושימוש בכלים ממחושבים, הרי שתחום זה כיום דינאמי, מתקדם, וכולל שימוש בתוכנות ממחושבות וטכניקות יצירה מתקדמות. העוסקים בתחום הגרפיקה כיום נדרשים לשליטה גבוהה במגוון כלים רחב, מיומנויות מתקדמות, וגמישות ביכולת החזותית הנדרשת בפורמטים השונים: אתרי אינטרנט, מדיה חברתית, שלטי חוצות, עבודת דפוס הכוללת חומרי שיווק ופרסום, כרטיסי ביקור, ואף ביצירת אלמנטים גרפיים לשימוש בטלוויזיה. לימוד תחום הגרפיקה הממוחשבת יקנה לכם את כל הדרוש לעבודה מקצועית בתחום.

למי מומלץ לקבל הכשרה מקצועית בתחום

העוסקים בשנים האחרונות בתחום הגרפיקה יכולים להעיד על הצורך ההולך וגובר בלימוד עדכני של טכניקות ממוחשבות בתחום. על מנת להצליח ולהשתלב כיום בשוק העבודה כבר לא מספיקה יצירתיות וראיה חזותית, ומצופה מן העוסקים בתחום להפגין בקיאות בטכניקות וכלים מתקדמים. קורס גרפיקה ממוחשבת מיועד גם לאוכלוסייה זו אשר רוצה להמשיך ולהתמקצע במגוון הכלים הקיימים כיום, לצד אנשים המעוניינים לפתוח לעצמם דלת לתחום לימודים חדש ומרתק, ובהמשך להשתלב בשוק העבודה במקצוע קריאטיבי כגרפיקאי או מעצב, כשכיר או עצמאי המספק ללקוחות שירותים בתחום.

הקורס שיכשיר אותך באופן מקצועי

לימוד גרפיקה ממוחשבת במסגרת קורס מקצועי המוצע במכללת קריית אונו מקיף ביותר. הקורס כולל לימוד מעמיק של התוכנות המובילות ביותר כיום בעולם של גרפיקה ממוחשבת. במסגרת הקורס נלמד השימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ומוענקים הכלים המתקדמים ביותר בעולם העיצוב הממוחשב. קורס הגרפיקה הממוחשבת מכשיר בנוסף את תלמידיו לעיצוב אתרי אינטרנט ודפי נחיתה מתקדמים. מתוך שאיפה לעידוד מצוינות בקורס, יבחר בתום הקורס תלמיד מצטיין להשתתף בפרויקט פרסום קהילתי, שיאפשר התנסות בעבודה מעשית, שאת תוצריה יוכל להציג ללקוחות פוטנציאליים.

מדוע ללמוד אתנו

כאשר בוחרים היכן ללמוד קורס לימודים חשוב לבחור במוסד לימודים שיספק לכם את כל הצרכים. במכללת קריית אונו בנינו עבור הסטודנטים קורס המועבר על ידי המרצים המומחים והמוכרים בעולם הגרפיקה. הקורס כולל, מקיף, ומשלב בין ידע תיאורטי להתנסות מעשית, מאתגרת, שנועדה להכשיר את בוגריו למגוון המשימות והפרויקטים שידרשו מהם כעוסקים בתחום. באווירה יצירתית, מהנה, יחד עם המרצים והתלמידים האיכותיים ביותר, בואו ללמוד ולהתפתח במקצוע מבוקש.

מהי כלבנות טיפולית ?
אחריות, דייקנות, לדעת לחשוב – בואו לגלות מהן התכונות שצריך חשב שכר מקצועי